Comenzile plasate in perioada 30.11 – 03.12 vor fi expediate incepand cu 4.12. Multumim pentru intelegere!

Politica de Retur

Dacă nu ești 100% satisfăcut și vrei să returnezi o comandă sau un produs, e foarte simplu. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi:

  1. În termen de 14 zile calendaristice, din momentul în care ai primit produsul prin curier, trebuie să anunți intenția ta de a returna produsul. Poți face asta, cel mai ușor, completând formularul de retur de mai jos. În acest formular, te rog să nu uiți să selectezi una din opțiunile de retur: schimb produs sau rambursarea sumei de bani.
    În cazul în care comanda pe care o returnezi a fost plătită printr-un card de cumpărături, card de credit sau card de debit, suma va fi restituită în contul asociat acestuia. Dacă ai plătit prin altă metodă, poți alege să primeșți banii într-un anumit cont bancar.
  2. Odată ce înregistrăm solicitarea ta de retur, te te vom ține la curent cu statusul acesteia prin e-mail. Dacă produsele pot fi returnate (nu sunt debitate/realizate la comandă sau personalizate în mod clar) vei contacta curierul pentru preluarea coletului. Astfel, este mai simplu să organizezi această preluare în funcție de programul și disponibilitatea ta de a fi la adresa de ridicare. Produsele trebuiesc returnate în maxim 14 zile calendaristice. Te vom anunța în momentul în care returul ajunge înapoi la noi. După ce verificăm produsele pe care le-ai returnat, îți vom spune dacă toate condițiile de retur au fost îndeplinite, apoi te vom anunța în momentul în care îți restituim suma echivalentă returului tău.

Adresa de returnare este: Method Print Atelier SRL., Timișoara, str. Gheorghe Asachi nr. 13, Tel. contact pentru curier: 0799971946.

Îți vom rambursa banii în maxim 14 zile de la recepționarea produselor returnate prin aceeași modalitate de plată ca și cea folosită inițial, cu excepția cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În cazul în care constatăm că i-a fost diminuată valoarea produsului returnat (desigilat, deteriorat, uzat, etc.) si acceptam returul, ne rezervăm dreptul de a reține contravaloarea acestei diminuări din suma rambursată. Mai multe detalii depre retururi pot fi găsite pe pagina Termeni și condiții.

Costurile aferente returului sunt suportate fie de către cumpărător, fie de către Method Print Atelier  SRL, în funcție de situațiile prezentate mai jos:

Contravaloare transport suportată de către Method Print Atelier SRL.

Contravaloare transport suportată de către Method Print Atelier SRL.

Contravaloare transport suportată de către client, daca dimensiunea livrata e cea aleasa in momentul comenzii.

Contravaloare transport suportată de către client.

Contravaloare transport suportată de către client.

În cazul Clienților care au un istoric de 1 (una) sau mai multe Comenzi refuzate la curier / neridicate de la curier, Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita în avans plata comenzilor ulterioare, precum și contravaloarea transportului tur-retur pentru comenzile pe care acesta a refuzat să le ridice de la curier.

Formular retur

Luna Studio

Un brand Method Print Atelier SRL
Cod unic de identificare fiscală: RO39674156 
contact(at)lunastudio.ro

Scroll to Top